Zomerkamp 2017

Het einde van het scouting seizoen wordt bij ons altijd afgesloten met zomerkamp! We willen via deze weg Camping de Kersengaard in Libeek nogmaals bedanken voor de goede zorg deze week. Een bijzonder iets is het om wakker te worden met koeien die naast je tent te grazen staan! Het thema was ‘Superhelden’ en de hele week kwamen verschillende superhelden ons een bezoekje brengen. Onze eigen ‘held op sokken’ is deze week met ons op trainingskamp om superheld te worden. 

Natuurlijk hebben we terugkerende activiteiten zoals de hike, primitief koken en het zwemmen maar daarnaast hebben we ook een hoop nieuwe dingen gedaan! Alles in het thema ‘Superhelden’, denk aan het maken van je eigen pijl en boog zoals Red Arrow, en zelfs met een ├ęchte pijl en boog schieten. 

Dit jaar hadden we ook weer een mooie toren gebouwd met vlaggenmast. Een timelapse hiervan is in het filmpje hieronder te zien. Wil je andere filmpjes zien? Kijk dan eens op ons youtube kanaal!

Opbouw toren

Uiteindelijk zijn we allemaal geslaagd voor het trainingskamp en als kamp aandenken hebben we onze eigen ‘Held op sokken’ – sokken gekregen! De foto’s zijn terug te vinden hier, wel even inloggen van te voren via de social media icoontjes rechts boven in het scherm. 

Zomerkamp 2017